SAMEN BOUWEN AAN JOUW SUCCES

Ontwikkeling en loopbaan

Wat is het onderscheidend vermogen van Bouwmaat? Kortweg de manier waarop wij omgaan met onze klant en de rol die de medewerker hierin speelt. Met succesvolle medewerkers kan Bouwmaat blijven bouwen aan een verkoopkrachtige organisatie. Slim profileren en stevig positioneren helpt ons om onze ambities te realiseren in een veranderende markt. Onze medewerkers zijn de sleutel tot succes. Vanuit deze gedachte investeren wij graag in jouw ontwikkeling. Wij creëren een stimulerend werkklimaat, door je vertrouwen en ruimte te geven. Om je hierin optimaal te ondersteunen, hebben we meerdere instrumenten tot onze beschikking, naast online assessments.

Opleidingshuis

Bouwmaat beschikt over een uitgebreid virtueel Opleidingshuis, waarin we je naast een inwerktraject, ook een groot aantal functie gerelateerde trainingen aanbieden. Van product- tot leverancierstrainingen. Van (commerciële) vaardigheidstrainingen tot trainingen gericht op persoonlijke groei en management. Met veel maatwerk trainingen, voor alle functies binnen onze organisatie. De digitale trainingen die je in ons Opleidingshuis doorloopt, bieden een stabiele basis voor je verdere ontwikkeling.

Loopbaanontwikkeling

Bouwmaat hecht veel waarde aan doorontwikkeling. Daarom stellen we met elkaar een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op. Dit plan vormt de bouwsteen voor je verdere loopbaanontwikkeling binnen Bouwmaat.

Loopbaanpaden

Jouw doorgroeimogelijkheden maken we transparant met loopbaanpaden. Onze loopbaanpaden geven inzicht in de stappen die je moet doorlopen, om door te kunnen groeien naar de functie die jij in de toekomst ambieert.

Coaching

Met behulp van coaching kunnen we je ontwikkeling in kaart brengen en bijsturen. Waar nodig of gewenst kunnen ook aanvullende trainingen worden ingezet.