ZO DOEN WIJ DAT

Bouwmaat Cultuur

Beweging

Werken bij Bouwmaat betekent werken in een dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde. De cultuur is no-nonsense en er is volop ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven. Voor vakbekwame medewerkers die ambitie, initiatief en durf tonen zijn er mooie kansen en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Of je nu werkt op het hoofdkantoor in Bunschoten of in één van de 48 Bouwmaat vestigingen in Nederland.

Betrokken

Onze bedrijfscultuur is open en informeel en kenmerkt zich door samenwerking en betrokkenheid. Het hoofdkantoor en de franchisenemers zijn nauw verbonden met de collega’s in de vestigingen. Iedereen spreekt elkaar aan bij de voornaam. Alle medewerkers van Bouwmaat Nederland draaien zelfs verplicht jaarlijks (minimaal) een dag mee in de vestiging. De werkvloer is immers een uitstekende leerschool en een blik in andermans keuken versterkt het onderling begrip. Om de onderlinge betrokkenheid en de werksfeer verder te verhogen worden ook geregeld allerlei activiteiten georganiseerd door en voor de medewerkers.
We bouwen aan teams!

Blauw

De Bouwmaat waarden zijn helder: willen winnen, vakman zijn, passie voor de klanten, durf tonen en teams bouwen. Dit Bouwmaat DNA zegt niet alleen iets over onze doelen, maar ook over de manier waarop medewerkers met elkaar omgaan en willen werken. Werk je bij Bouwmaat, dan omarm je deze waarden. Gekscherend hebben we het wel eens over blauw Bouwmaat bloed. Blauw is immers onze hui(d)skleur. Bedrijfskleding, winkelbelettering en -inrichting, point-of-salesmateriaal, webshop, veel kleurt blauw binnen Bouwmaat. Kies jij ook voor Bouwmaat blauw?

Bouwen

We streven ernaar een goed werkgever te zijn, waarbij jij je als medewerker thuis voelt en waar je wordt gestimuleerd en gemotiveerd in je persoonlijke ontwikkeling. Door onder meer coaching, e-learnings en trainingen. Bij Bouwmaat investeren we graag in goede mensen. Kom je bij Bouwmaat werken, dan bouw je niet alleen aan onze formule, maar ook aan je eigen toekomst. Dat laatste stimuleren wij doelgericht met uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Iedere medewerker start dan ook met een inwerkprogramma. Hierdoor leer je de organisatie, werkzaamheden en je collega’s kennen. Wat wij van onze collega’s terug vragen? Passie, betrokkenheid en vakmanschap. En de wil om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze succesformule!

Je bouwt meer op bij Bouwmaat