BOUWMAAT AMSTERDAM

Bouwmaat Franchisenemer

Laat je gegevens achter en wij bellen jou!

Vind snel jouw droombaan BIJ BOUWMAAT AMSTERDAM

Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL
In de rol van Assistent Financieel Manager ondersteun je de Manager Financiën bij het bewaken en analyseren van financiële en bedrijfseconomische gegevens ten behoeve van informatie voor het management en het geven van advies en ondersteuning aan alle managers met betrekking tot financiële en bedrijfseconomische vraagstukken en wet- en regelgeving, rekening houdend met de bedrijfsdoelstellingen. Een zelfstandige functie met veel vrijheden.
Bouwmaat Amsterdam Noord
Is verkopen je lust en je leven? En heb jij een MBO opleiding in een commerciële richting? Als Verkoopadviseur bij Bouwmaat help jij onze klanten in de vestiging aan de juiste producten en diensten.
Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL
Nieuwe klantrelaties vinden, spreken en blijvend aan je binden. Daar word jij als commercieel medewerker buitendienst pas echt blij van. En dàt bij een organisatie die in jouw ontwikkeling investeert, je uitdaagt en je verantwoordelijkheid geeft. Want je bouwt meer op bij Bouwmaat.
Bouwmaat Amsterdam Sloterdijk XL
Binnen een brede HR-rol meebouwen aan een organisatie die volop in ontwikkeling is? Als HR-Adviseur bij Bouwmaat Amsterdam BV. opereer je op adviserend, ondersteunend én uitvoerend niveau. Weet jij van aanpakken en wil je aan de slag binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan verder!
Bouwmaat Amstelveen
Klanten met een tevreden gevoel de deur uit laten lopen. Dat is waar jij voor zorgt als Hulpkracht Kassa bij Bouwmaat in Amstelveen. Bied jij onze klanten de beste service?
Bouwmaat Amstelveen
Weet jij van aanpakken? En ben je in het bezit van een MBO diploma, in een logistieke richting? Als Hulpkracht zorg jij ervoor dat alle in- en uitgaande goederen op hun plaats van bestemming komen. Lees dan verder!

OVER BOUWMAAT AMSTERDAM

Bouwmaat Amsterdam is een echt familiebedrijf. Dat is merkbaar in onze cultuur én zichtbaar in de dagelijkse gang van zaken. Onze medewerkers hebben hetzelfde DNA; ze zijn ondernemend, veranderingsbereid, hebben een aanpakkersmentaliteit en passie voor onze klant. Onze vestigingsteams maken makkelijk verbinding, zijn gericht op samenwerking en vormen hierdoor een stevig fundament voor langdurige klantrelaties. We hanteren korte communicatielijnen en gaan respectvol met elkaar om.

We ondernemen verantwoord, met het oog op ‘mens, maatschappij en milieu’. Duurzaamheid, duurzame inzetbaarheid van medewerkers en participatie staan hoog op onze agenda. Ook dragen wij een steentje bij aan het welzijn en de toekomst van onze medemens. Zo organiseren wij jaarlijks Bouwreizen voor klanten en medewerkers. Met elkaar bouwen we dan letterlijk aan de toekomst van anderen, in bijvoorbeeld Bangladesh en Nicaragua.

De markt vraagt om een meer verkoopkrachtige organisatie. Om duidelijk te krijgen wat deze verandering van ons als organisatie vraagt, hebben we een Blueprint opgesteld. Onze Blueprint verwoordt op een heldere en inspirerende wijze onze belofte aan onze klant en medewerkers en schetst een duidelijk beeld van de wederzijdse verwachtingen. De vier belangrijke pijlers waarvan wij willen dat de klant ze ervaart als hij/zij binnenstapt bij Bouwmaat Amsterdam zijn, de verwachtingen worden overtroffen, ik word geïnspireerd, ik voel mij echt gezien, ik voel me thuis. Deze Blueprint is opgesteld voor en door onze medewerkers en fungeert als leidraad voor de doorontwikkeling van onze organisatie en onze medewerkers.

Bouwmaat Amsterdam beschikt over een actieve personeelsvereniging die minimaal een keer per jaar een personeelsfeest organiseert op een externe locatie. Dit feest gaat doorgaans de boeken in als origineel, actief, gezellig en tot in de puntjes verzorgd.

Vestigingen

  • Almere
  • Amstelveen
  • Amsterdam Amstel XL
  • Amsterdam Noord
  • Amsterdam Sloterdijk
  • Bouwmaat Amsterdam Hoofdkantoor
  • Diemen