“KLANTEN ZO GOED MOGELIJK ADVISEREN, DAAR GA IK VOOR!”

ROBIN VAN OS, VERKOOPADVISEUR BUITENDIENST

Taal
“Als Verkoopadviseur Buitendienst ben ik veelal buiten aan de slag. Ik bezoek bestaande en potentiële klanten op locatie. Heerlijk afwisselend en praktijkgericht. Zie ik ergens een werkbusje staan, dan stop ik, zoek ze op en ga een gesprek met ze aan, op vertrouwd terrein. Op de kluslocatie kan ik vakmannen namelijk gericht adviseren, ik zie waar ze mee bezig zijn en kan hierop inhaken. Van huis uit ben ik timmerman, we spreken dus dezelfde taal.

Winnaarsmentaliteit
Als verkoopadviseur moet je je goed kunnen inleven in de situatie en in de klant. Je moet je mannetje durven staan, nieuwsgierig zijn en gemakkelijk contacten kunnen leggen. Er is niets leuker dan met klanten in gesprek te gaan. Voor een goed gesprek moet je kennis van zaken hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Maar het belangrijkste is eigenlijk honger hebben. Honger om te willen scoren, om te willen winnen.

Durf
Durf tonen is ook éen van de Bouwmaat waarden. Een onmisbare eigenschap voor een verkoopadviseur. Van Bouwmaat krijgt ik de benodigde ruimte en vrijheid om de baan op te gaan en duurzame relaties op te bouwen. Ook bel ik klanten, bekende en onbekende. Ik maak deel uit van het commerciële team en samen helpen we onze klanten om slimmer te ondernemen en slimmer te bouwen. We helpen klanten met het klaren van de klus.

Ruimte
Wat Bouwmaat typeert als werkgever is voor mij toch wel de ruimte en tijd om mezelf te ontwikkelen. Daarom ben ik ook van Bouwmaat Ede naar de vestiging in Hilversum gegaan, een grotere vestiging met meer mogelijkheden. Op dit moment volg ik naast mijn fulltime baan nog een commerciële HBO-opleiding. Persoonlijke groei wordt echt gestimuleerd.”

IN GESPREK MET ROBIN VAN OS

Vestiging

Bouwmaat Hilversum

In dienst vanaf

2011

Huidige functie bij Bouwmaat?

Verkoopadviseur Buitendienst

NAAR VACATURES

IN GESPREK MET ROBIN VAN OS

Vestiging

Bouwmaat Hilversum

In dienst vanaf

2011

Huidige functie bij Bouwmaat?

Verkoopadviseur Buitendienst

NAAR VACATURES