“Bouwen aan succes van de vestiging en de formule, daar ga ik voor! ”

Peter Kuys, Manager Verkoop & Vestiging

Bouwen
“Mijn werk is uitdagend, veelzijdig en bijzonder leuk. Ik ben een mensenmens. Samen met mijn team bouw ik dagelijks aan het succes van de vestiging en van de formule. Door medewerkers te motiveren en te coachen. Ik vind het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten en een ieders kwaliteiten en talenten te versterken. Ook dat is slimmer bouwen! Geen werkdag is hetzelfde, gelukkig maar. Ik houd van afwisseling en deze afwisseling houdt mij ook scherp.

Verschil
Als team willen we de klant iedere dag een goede beleving bieden, een thuisgevoel. Dat doen we met houding en gedrag, maar ook met kennis. We verstaan ons vak en dat van onze klanten. Door met hen in gesprek te gaan, blijven we bij de les en weten we wat er speelt in de markt. Wij kennen onze klanten bij naam en komen ook op de klus voor een professioneel, praktijkgericht advies. Daarmee maken we het verschil.

Willen winnen
Als Manager Verkoop & Vestiging ben ik eindverantwoordelijk voor de commerciële resultaten en operationele ontwikkeling van de vestiging. De Bouwmaat waarde ‘Willen Winnen’ zit in mijn genen, ik heb een winnaarsmentaliteit. De les van gisteren zie ik als een les voor de toekomst. Met de nieuwe webshop, de Kluswebsite en alle services beschikken we over mooi ‘gereedschap’ om de vakman goed te bereiken en te bedienen, online en offline. 

Werkgever
Bouwmaat Purmerend maakt deel uit van De Stiho Bouwmaten, een echt familiebedrijf. Dat merk je aan de open cultuur, de onderlinge betrokkenheid en de ondersteuning. Kenmerkend is ook de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de open communicatie. Dit onderscheidt Bouwmaat van veel andere werkgevers, zo weet ik uit ervaring.” 

In gesprek met Peter Kuys

Vestiging

Bouwmaat Purmerend

In dienst vanaf

2011

Wat was je eerste functie bij Bouwmaat?

Ben begonnen als infobaliemedewerker, doorgegroeid naar Assistent Vestigingsmanager en nu sinds 2016 Manager Verkoop & Vestiging.

Naar vacatures

Bouwen
“Mijn werk is uitdagend, veelzijdig en bijzonder leuk. Ik ben een mensenmens. Samen met mijn team bouw ik dagelijks aan het succes van de vestiging en van de formule. Door medewerkers te motiveren en te coachen. Ik vind het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten en een ieders kwaliteiten en talenten te versterken. Ook dat is slimmer bouwen! Geen werkdag is hetzelfde, gelukkig maar. Ik houd van afwisseling en deze afwisseling houdt mij ook scherp.

Verschil
Als team willen we de klant iedere dag een goede beleving bieden, een thuisgevoel. Dat doen we met houding en gedrag, maar ook met kennis. We verstaan ons vak en dat van onze klanten. Door met hen in gesprek te gaan, blijven we bij de les en weten we wat er speelt in de markt. Wij kennen onze klanten bij naam en komen ook op de klus voor een professioneel, praktijkgericht advies. Daarmee maken we het verschil.

Willen winnen
Als Manager Verkoop & Vestiging ben ik eindverantwoordelijk voor de commerciële resultaten en operationele ontwikkeling van de vestiging. De Bouwmaat waarde ‘Willen Winnen’ zit in mijn genen, ik heb een winnaarsmentaliteit. De les van gisteren zie ik als een les voor de toekomst. Met de nieuwe webshop, de Kluswebsite en alle services beschikken we over mooi ‘gereedschap’ om de vakman goed te bereiken en te bedienen, online en offline.

Werkgever
Bouwmaat Purmerend maakt deel uit van De Stiho Bouwmaten, een echt familiebedrijf. Dat merk je aan de open cultuur, de onderlinge betrokkenheid en de ondersteuning. Kenmerkend is ook de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de open communicatie. Dit onderscheidt Bouwmaat van veel andere werkgevers, zo weet ik uit ervaring.”