“Aanpakken en doorpakken, daar ga ik voor!”

Jan van Heijningen, Vakverantwoordelijk Medewerker

Presentatie
“Als Vakverantwoordelijk Medewerker ben ik verantwoordelijk voor de schappen. Samen met collega’s zorg ik voor een juist voorraadniveau in de vakken, scan lege schappen en zorg dat artikelen aantrekkelijk worden gepresenteerd. Ook help ik met het ombouwen van schappen. We zorgen ervoor dat de artikelen op de juiste plek in het schap liggen, met bijbehorende schapkaarten en andere POS-materialen. Ik houd van aanpakken en doorpakken.

Klantcontact
Ook maak ik klanten wegwijs in de vestiging, ik beantwoord klantvragen en geef advies, over het product en mogelijke toepassingen. Niet alleen klanten zoeken mij op. Ik ben ook een vraagbaak voor mijn collega’s. Voor mijn functie moet je klant- en servicegericht zijn en beschikken over een flexibele instelling. Je helpt bij alle voorkomende werkzaamheden op de werkvloer, juist dat maakt mijn werk zo leuk.   

Samenwerken (Teams bouwen)
Ons team zorgt voor een opgeruimde vestiging, waar klanten snel en eenvoudig hun weg vinden. Waar de schappen goed gevuld en schoon zijn. We zetten ontvangen goederen, overvoorraad en retouren snel en vakkundig op de juiste plek. Ook verzamelen we afhaal- en bezorgorders en zetten deze klaar voor de klant of voor transport. Daarin werken we nauw samen met het verkoop- en serviceteam. Met z’n allen bouwen we aan een goede relatie met onze klanten.

Service
Mijn functie is in de loop der jaren flink veranderd. Voorheen lag het accent op vullen, vullen en spiegelen. Nu draait het om service, service en adviseren. We krijgen de tijd om klanten persoonlijk te leren kennen en bouwen langdurige relaties op. We krijgen ook gerichte producttrainingen, veelal digitaal via het Opleidingshuis. Alles om klanten nog beter te kunnen ondersteunen en te laten groeien. Wil je zelf doorgroeien? Geen probleem, Bouwmaat biedt ook volop ruimte voor persoonlijke groei.”      

In gesprek met Jan van Heijningen

Vestiging

Bouwmaat Den Haag Binckhorst

In dienst vanaf

2010

Huidige functie bij Bouwmaat?

Vakverantwoordelijk medewerker

Naar vacatures

In gesprek met Jan van Heijningen

Vestiging

Bouwmaat Den Haag Binckhorst

In dienst vanaf

2010

Huidige functie bij Bouwmaat?

Vakverantwoordelijk medewerker

Naar vacatures