Rob Klifman, Algemeen directeur Bouwmaat

Bouw aan je toekomst bij Bouwmaat

Verbonden
Sinds 2016 is Rob Klifman Algemeen Directeur van Bouwmaat Nederland: ‘Onze bedrijfscultuur is open, eerlijk en informeel en kenmerkt zich door samenwerking en betrokkenheid. Iedereen spreekt elkaar aan bij de voornaam. Het hoofdkantoor en de franchisenemers zijn nauw verbonden met de collega’s in de vestigingen. Ik omschrijf Bouwmaat graag als compact qua sfeer en stoer qua omvang. Werk je bij Bouwmaat, dan werk je bij de marktleider in bouwmaterialen voor de vakman actief in herstel, renovatie en onderhoud.’

Groeien en bloeien
Rob vervolgt: ‘Medewerkers zijn de sleutel tot succes en we investeren als organisatie graag in de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Hiervoor krijg je de tijd en de ruimte. Fouten maken mag, daar leer je immers van. We willen een goed werkgever te zijn, waar medewerkers zich thuis voelen en worden gestimuleerd en gemotiveerd in hun persoonlijke ontwikkeling.’

Bouwen aan toekomst
Rob vervolgt: ‘Kom je bij Bouwmaat werken, dan bouw je niet alleen aan onze formule, maar ook aan je eigen toekomst. Bij Bouwmaat krijg je de kans om verticaal of horizontaal te groeien. We zoeken collega’s die zich breder willen ontwikkelen, collega’s met ambities. Mensen die trots zijn op bereikte resultaten. Wat wij van onze collega’s terug vragen? Passie, betrokkenheid en vakmanschap. En de wil om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze succesformule!’

JE BOUWT MEER OP BIJ BOUWMAAT!

Rob Klifman, Algemeen Directeur Bouwmaat Nederland

Geen categorie